Hessenheemcross 2022

Hessenheemcross 26 november 2023

oktober 11, 2023

Op zondag 26 november vindt de Hessenheemcross plaats in Markelo. Deze cross is te lopen als losse loop, maar is ook onderdeel van de Twentse Cross Competitie. Lees hieronder alle informatie die je nodig hebt om van start te gaan tijdens deze crossloop.

Start/finish

De start- en finish zal plaatsvinden tegenover het zwembad de Vijf Heuvels Potdijk 5 7475SL Markelo, hier kun je ook de auto parkeren. Naast de ingang van het zwembad is er een looppad naar de Kosterskoele hier kun je jouw startnummer ophalen. Tevens kun je bij de Kosterskoele ook gebruik maken van de toiletten en kleedkamers. Mocht je nog trek hebben, dan is hier ook plek voor een lekkere versnapering.

De start en finish is tegenover het zwembad. (zie onderstaande foto)

Legenda:

  • P: parkeerplaats
  • NR: ophalen startnummer

Starttijden

AfstandTijd
10 km10:30 uur
1.0 km MPB + JPB + MPC +JPC11:50 uur
1.0 km MPA + JPA12:00 uur
1.5 km MJC + MJD + JJD12:10 uur
2.5 km MJA + MJB + JJB + JJC12:30 uur
5 km13:00 uur

Parcours

Inschrijven

Mocht je jezelf willen inschrijven voor de Twentse Cross Competitie dan kan je dat hier doen. De inschrijving voor de gehele competitie is geopend tot en met 30 december 2023. Inschrijven voor de Hessenheemcross op 26 november 2023 is mogelijk tot en met 22 november via inschrijven.nl. LET OP: na-inschrijving is niet mogelijk, schrijf je dus op tijd in om een startplek te bemachtigen!

Heb je nog vragen over de cross? Stuur dan een mail naar info@avgoor.nl