Financiële bijdrage MenzisFonds versterkt Twentse Cross Competitie

juni 30, 2023

Met grote blijdschap delen wij het geweldige nieuws dat wij een mooie financiële bijdrage hebben ontvangen van het MenzisFonds. Deze ondersteuning zal ons in staat stellen om dit jaar opnieuw een prachtige editie van de Twentse Cross Competitie te organiseren.

Dankzij de genereuze steun van het MenzisFonds kunnen wij als vereniging investeren in de verdere ontwikkeling en verbetering van de competitie. Met dit bedrag kunnen we deelnemers een nog betere ervaring bieden, met goed georganiseerde crossen en uitdagende parcoursen in de betoverende Twentse bossen. We zijn vastberaden om een gezonde levensstijl te bevorderen, de passie voor hardlopen aan te wakkeren en de gemeenschapsbanden te versterken.

Wij willen het MenzisFonds hartelijk bedanken voor hun erkenning van de waarde van de Twentse Cross Competitie en hun steun aan onze vereniging. Samen zullen we deze prachtige sportieve traditie voortzetten en zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers. Blijf op de hoogte van alle updates en wedstrijddata via onze website.