Hessenheemcross 27 november 2022

september 22, 2022

Op 27 november vindt de Hessenheemcross (voorheen Bovenbergcross) plaats. Deze cross is te lopen als losse loop, maar is ook onderdeel van de Dustin Twentse Cross Competitie. Lees hieronder alle informatie die je nodig hebt om van start te gaan tijdens deze crossloop.

Start- en finishlocatie

De start- en finish zal plaatsvinden tegenover het zwembad de Vijf Heuvels Potdijk 5 7475SL Markelo, hier kun je ook de auto parkeren. Naast de ingang van het zwembad is er een looppad naar de Kosterskoele hier kun je jouw startnummer ophalen. Tevens kun je bij de Kosterskoele ook gebruik maken van de toiletten en kleedkamers. Mocht je nog trek hebben, dan is hier ook plek voor een lekkere versnapering.

De start en finish is tegenover het zwembad. (zie onderstaande foto)

Chronoloog en afstanden

Bekijk hieronder het chronoloog en welke verschillende afstanden er zijn. Het parcours zal geheel op spikes te lopen zijn.

TijdAfstandCategorieAantal rondes
10:30 uur10 kmV +V35 + V50 + M + M40 + M50 + M604
11:50 uur1,0 kmMPB + JPB + MPC + JPC2
12:00 uur1,0 kmMPA + JPA2
12:10 uur1,5 kmMJC + MJD + JJD3
12:30 uur2,5 kmMJA + MJB +JJB + JJC1
13:00 uur5 kmJJA + V + V35 + V50 + M + M40 + M50 + M602

Inschrijven

Wil je jezelf alleen inschrijven voor de Hessenheemcross op 27 november dan kun je dat hier doen. De voorinschrijving is tot en met 24 november geopend. Na-inschrijven is mogelijk tot 30 minuten voor de start. Let op: bij na-inschrijving wordt er €2 extra in rekening gebracht.

Deze crossloop is tevens onderdeel van de Dustin Twentse Cross Competitie. Dit is een competitie die bestaat uit 6 verschillende crosslopen in de omgeving van Twente. Meer weten? Bekijk dan de website van de Dustin Twentse Cross Competitie voor meer informatie. Wil je jezelf inschrijven voor de gehele competitie? Dan kan dat hier.

Heb je nog vragen over de cross? Stuur dan een mail naar info@avgoor.nl