Werprdiekamp 2022

Uitslagen + foto’s werpdriekamp 2022

augustus 28, 2022

Atletiekvereniging AV Goor’75 heeft afgelopen vrijdag de jaarlijkse werpdriekamp gehouden onder uitstekende weersomstandigheden. Het was weer een gezellige en mooie wedstrijd, met trouwe deelnemers vanuit Groningen, Emmen, Nijmegen en andere regionale verenigingen.

Ook waren er een aantal leden van AV Goor’75 van de partij. Floor Vogelzang werd eerste in haar categorie met een puntentotaal van 948, Stella Vogelzang pakte in dezelfde categorie de bronzen plak en Daphne werd vierde. Daarnaast werd Tom Wouda derde in de categorie senioren mannen met een puntenaantal van 936. Bekijk ook alle uitslagen op atletiek.nu

Tevens zijn er nog een aantal mooie foto’s gemaakt door Jan Boink, bekijk ze op onze Facebookpagina.

We kijken terug naar een geslaagde avond en hopen jullie dan ook allemaal weer te zien volgend jaar bij de werpdriekamp!