Coronamaatregelen per 17 januari 2022

januari 16, 2022
Goed nieuws! Vanaf maandag 17 januari 2022 kunnen de trainingen weer worden hervat voor alle leden. Dat betekent dat alle trainingen weer door kunnen gaan volgens de reguliere trainingstijden. Let op, er zijn nog wel een aantal coronamaatregelen van kracht, hieronder zetten we ze voor je op een rijtje.
  • Bij het gebruik van voorzieningen binnen is een coronatoegangsbewijs verplicht voor sporters van 18 jaar en ouder. Bijvoorbeeld in de kleedkamers of toiletten. Dit toegangsbewijs kan je door je trainer laten scannen.
  • Publiek is niet toegestaan bij de trainingen.
  • De sportkantine is gesloten.
  • Mondkapjes zijn verplicht voor sporters vanaf 13 jaar in binnen faciliteiten op buitensportlocaties, zoals kleedkamers en toiletten.
  • Kleedkamers, toiletten en douches zijn open.