LET OP! Wijzigingen Bovenbergcross 28 november

november 14, 2021

Er zijn een aantal wijzigingen wat betreft de Bovenbergcross op zondag 28 november 2021. Hieronder zullen we alle wijzigingen voor jou op een rijtje zetten.

Nieuwe start- en finishlocatie

Voorheen was de start- en finishlocatie bij camping de Bovenberg in Markelo, bij deze editie zal de Bovenbergcross plaatsvinden bij openluchttheater Kosterskoele in Markelo. Gelegen naast zwembad de Vijf Heuvels Potdijk 5 7475SL Markelo, hier kun je ook de auto parkeren. Naast de ingang van het zwembad is er een looppad naar de Kosterskoele. Bij het kassahokje van de Kosterskoele kun je het startnummer ophalen. Wij vragen je om van tevoren te kijken welk startnummer je hebt om een goede doorstroming te bevorderen. Het nummer zal voor aanvang van de cross per email worden verstuurd.

Corona maatregelen

De Bovenbergcross wordt georganiseerd met inachtneming van de huidige corona maatregelen, deze maatregelen zien er als volgt uit:

  • Tijdens de Bovenbergcross zal er worden gecontroleerd op het coronatoegangsbewijs. Dit zal gebeuren bij de ingang.
  • Publiek is niet toegestaan (deelnemers onder de 18 jaar mogen 1 begeleider meenemen, deze moet wel vooraf aangemeld worden door een mail te sturen met de persoonlijke gegevens naar info@avgoor.nl voor 27 november. De begeleider moet wel een coronatoegangsbewijs tonen)

Daarnaast zijn de reguliere corona maatregelen van kracht. Houd dus zoveel mogelijk 1,5m afstand, heb je verkoudheidsklachten blijf dan thuis en laat je testen. Indien je weigert hieraan mee te werken kan er toegang tot het terrein worden ontzegd.

Geen na-inschrijving

Er zal bij deze editie geen na-inschrijving plaatsvinden. Omdat er geen na-inschrijving zal zijn wordt de inschrijftermijn verlengd. Je kunt je nu inschrijven t/m vrijdag 26 november tot 12 uur ’s middags. Voor-inschrijven kan hier.

Chronoloog en afstanden

Het chronoloog zal ongewijzigd blijven. Het nieuwe parcours zal geheel op spikes te lopen zijn. Let op: de 3,4 km is nu gewijzigd naar 2,5 km. Het chronoloog ziet er als volgt uit:

TijdAfstandCategorieAantal rondes
10:30 uur10 kmV +V35 + V50 + M + M40 + M50 + M604
11:50 uur1,0 kmMPB + JPB + MPC + JPC2
12:00 uur1,0 kmMPA + JPA2
12:10 uur1,6 kmMJC + MJD + JJD2
12:30 uur2,5 kmMJA + MJB +JJB + JJC1
13:00 uur5 kmJJA + V + V35 + V50 + M + M40 + M50 + M602

Heb je nog vragen over de cross, stuur dan een mail naar info@avgoor.nl