nk-masters-2021

Vrijwilligers gezocht: NK masters MPM

augustus 18, 2021

Het weekend van 17 t/m 19 september vindt het NK masters plaats bij MPM in Hengelo. MPM is hierbij nog op zoek naar verschillende vrijwilligers.

Wil jij helpen als vrijwilliger?

Er zijn verschillende taken waar MPM hulp bij nodig heeft; van officiële juryleden tot mensen die helpen koffie rond te brengen en alles wat daar nog zo’n beetje tussen zweeft. Mocht je vragen hebben over specifieke taken, neem dan vooral contact op met de vrijwilligerscoördinator Marion Witvoet via vrijwilligers@mpmhengelo.nl.

Wil je je direct aanmelden, dan kan dat makkelijk en snel via dit aanmeldformulier. Daar kun je ook een voorkeur aangeven in jouw favoriete rol(len) en vergeet vooral niet je maat door te geven voor het officiële NK masters shirt!