Verandering jeugdtrainingen

april 23, 2021

Na de meivakantie vindt er een verandering plaats wat betreft de jeugdtrainingen. De jeugdtrainers hebben namelijk besloten om in plaats van twee groepen (pupillen en junioren) nu drie groepen training te gaan geven.
Er is namelijk te zien dat de overstap van de pupillen naar de junioren te fors is, en dat beginnende junioren hier moeite mee hebben. Hierdoor trainen de gevorderde junioren onder de maat, wat natuurlijk jammer is.
Daarom komt er naast de pupillen en junioren, een Junioren-D groep, deze groep zit dan tussen de pupillen en junioren in, en zullen dus ook een aparte training krijgen. Een stukje zwaarder en serieuzer dan de pupillentraining, en een goede voorbereiding om over te gaan naar de junioren!

Trainingstijden

De trainingstijden zijn als volgt:
De Pupillen blijven op hetzelfde tijdstip trainen. 18:00-19:00 in de wintertijd, en 18:00-19:15 in de zomertijd.

De Junioren-D trainen op hetzelfde tijdstip als de pupillen.
De Junioren blijven op hetzelfde tijdstip trainen. 19:00-20:00 in de wintertijd, en 19:15-20:30 in de zomertijd.

De Junioren-D trainen samen met de pupillen omdat wij rekeningen moeten houden met andere groepen die op het veld trainen.

Fijne vakantie! 🙂