Hardloopclinics 2021

Hardloopclinics maart 2021

januari 29, 2021

Ben jij al dat thuiszitten vanwege corona ook zat? Doe dan je hardloopschoenen aan en lopen maar! Wil je wat extra motivatie hebben volg dan onze hardloopclinics. Wat je motivatie ook is, de coronakilo’s eraf sporten, je conditie verbeteren of gezellig samen coronaproof sporten, bij de hardloopclinics van AV Goor’75 is het allemaal mogelijk. Deze hardloopclinics zijn voor beginners, je hoeft je dus geen zorgen te maken of je conditie wel goed genoeg is. Er wordt met zijn allen getraind voor de 5 km.

Wanneer zijn de hardloopclinics?

De hardloopclinics beginnen op maandag 22 maart 2021. Mits de coronaregels dit toelaten, anders zullen de clinics op een latere datum beginnen. De hardloopclinics zijn elke maandag van 18.30 tot 19.30 uur gedurende 14 weken. Tevens zal er een extra training op de zaterdag plaatsvinden, dit zal niet elke week zijn, maar wel regelmatig.

Zijn de hardloopclinics coronaproof?

We houden met zijn allen de coronaregels goed in de gaten en kijken wat hierin mogelijk is. De maatregelen die wij hierin zullen treffen zijn afhankelijk van de huidige situatie omtrent corona. Tijdens de hardloopclinics zal de 1,5 meter afstand regel goed worden gewaarborgd, daarnaast hebben wij ook enkele regels opgesteld met betrekking tot de hygiëne. Er kan gedurende de hardloopclinics geen gebruik worden gemaakt van de kleedkamers en de kantine. Indien het nodig is zullen wij ook in kleinere groepjes trainen.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor de hardloopclinics bedragen 60 euro. Er zal ook een eindloop plaatsvinden, deze kosten zijn voor de eigen rekening. Het is afhankelijk van de corona situatie of de eindloop een officiële wedstrijd zal zijn of een informele eindloop.

Voor meer informatie stuur een mail naar michelvanderheide@gmail.com