ZorgSaam SNS Crosscircuit

Afgelasting ZorgSaam SNS Crosscircuit

oktober 2, 2020

De afgelopen periode is de organisatie druk aan het overleggen geweest hoe er op een goede manier invulling gegeven kan worden aan het crosscircuit voor 2020-2021.Helaas is het tot nu toe niet gelukt om op alle locaties toestemming te krijgen om de desbetreffende crossloop door te kunnen laten gaan. Met name het niet kunnen waarborgen van de geldende corona-maatregelen zijn hier de oorzaak van. De organisatie wil en kan hierin geen risico’s nemen. Daarom heeft de organisatie helaas moeten besluiten dat een volwaardige crosscompetitie er dit seizoen niet in zit.

Individuele crosslopen

Alle deelnemende verenigingen gaan de komende tijd alsnog hun best doen om de crosslopen als individuele lopen te organiseren. Zodra er een mogelijkheid is voor deelname aan een crossloop zal dit vermeld worden op website van het crosscircuit. Doelstelling is om er voor het seizoen 2021-2022 weer te staan met een volwaardig ‘ Zorgsaam-SNS crosscircuit’.

Data crosslopen

14 november 2020: Sans Online Crossloop – Rijssen
12 december 2020: Wilgenweard Cross – Hellendoorn
16 januari 2021: Zuurbergcross – Holten
13 februari 2021: AVT Valentijnscross – Wierden
13 maart 2021: Bovenbergcross – Markelo

De data van deze crosslopen zijn momenteel nog onder voorbehoud.