Jeugd trainingen weer van start op 4 mei!

april 30, 2020

Vanuit de gemeente heeft ook AV Goor ’75 groen licht gekregen om de trainingen van de jeugd weer van start te laten gaan. Dit zal vanaf komende maandag (4 mei) gebeuren met diverse maatregelen. Hierover worden de ouder(s) en verzorger(s) van de kinderen ingelicht met het volwaardige protocol.

Een aantal van deze maatregelen uit het protocol welke voor iedereen van belang zijn:

  • De accomodatie mag alleen betreed worden als je hier toestemming voor hebt. Voor ouders geldt er een route welke ze moeten volgen.
  • Tijdelijk nemen wij slechts 2 nieuwe leden per week aan bij de pupillen groep, en slechts 1 nieuw lid bij de junioren groep. Wil je graag mee doen met een training? Neem contact op met één van de jeugdtrainers om te zien of er nog plek is.
  • De trainingstijden zijn tijdelijk veranderd:
    • Pupillen: maandag & woensdag 18:00- 19:15 uur
    • Junioren: maandag & woensdag 19:30- 20:45 uur