Jeugdtrainers bij AV Goor

december 22, 2019

Zondag 22 december 2019 hebben drie jeugdleden, Tjomme Knipping, Roy Scholte van Mast en Luca Walhof, hun diploma jeugdtrainer niveau 2 behaald. Vanaf 6 januari zullen zij gezamenlijk de pupillen groep (6 t/m 11 jaar) op zich nemen. Na de vele uren cursus en praktijkuren zal dit voor hun dan ook geen probleem zijn. De opleiding van de nieuwe jeugdtrainers was in handen van Tom Wouda, tevens een jeugdtrainer bij AV Goor. Hij zal zich nu volledig op de junioren groep (12 t/m 18 jaar) richten. Vanwege de komst van de nieuwe jeugdtrainers, is de hele maand januari open avond bij de jeugd, waardoor iedereen gratis mee mag doen. Altijd handig voor goede voornemens voor het nieuwe jaar!

Wil jij graag een training meedoen? Kijk hier voor de trainingstijden.