Geslaagde werpdriekamp bij AV Goor ’75

augustus 24, 2018

Met ruim veertig deelnemers, waaronder heel wat AV Goor ’75 leden en oud-leden van de club, is de jaarlijks werpdriekamp op Sportpark De Horst vrijdagavond succesvol verlopen. Daarbij was er ook succes voor de leden van AV Goor ’75. Martijn Boers (senioren mannen) werden tweede, Ronnie Groeneweg (masters mannen) derde en Roy Scholte van Mast (junioren C) vierde.

Mooi was het podium bij de heren senioren. Die werd namelijk volledig bezet door atleten met een achtergrond bij AV Goor ’75. Voormalig lid Frank Wouda wist namelijk te winnen, voor Martijn Boers, die nog altijd lid is en zijn eigen broertje Tom Wouda. De laatste komt in wedstrijden uit voor AV Haaksbergen, maar is onze jeugdtrainer. Met Susan Wouda (meisjes junioren A) en Wouter Groeneweg (masters mannen) wisten zelfs twee oud-leden te winnen in hun categorie.

Tijdens de werpdriekamp kwamen de deelnemers, verdeeld over twaalf verschillende leeftijdscategorieën, in actie op drie onderdelen. Ze moesten discuswerpen, speerwerpen en kogelstoten.