Hof van Twente kampioenschap tijdens AV Goor Cityrun by Night

augustus 13, 2018

Tijdens de eerste editie van de AV Goor Cityrun by Night worden op zaterdag 1 september ook een kampioen en kampioene van de Gemeente Hof van Twente gekroond. De hardloopwedstrijd in het Goorse centrum, over een afstand van 3,2 kilometer, moet duidelijk maken wie de snelste man en vrouw uit de gemeente zijn. Voor hen is een extra huldiging, naast de huldiging voor de eerste drie mannen en vrouwen uit de wedstrijd.

Deelname aan de AV Goor Cityrun by Night staat open voor iedereen vanaf veertien jaar, maar wie voor de titel ‘Hof van Twente kampioen’ in aanmerking wil komen moet uiteraard woonachtig zijn in de gemeente. De AV Goor Cityrun bij Night wordt georganiseerd door AV Goor ’75 en de Stichting Wielerevenementen Goor. De loopwedstrijd start dan ook na afloop van de wielerkoersen, binnen het programma van de Ronde van Goor. Inschrijven voor de loop is mogelijk via de website Inschrijven.nl.

Programma
De Ronde van Goor begint op 1 september om 16.30 uur met de Dikke Banden Race. Een uur later is de wielerwedstrijd voor elite vrouwen en om 19.00 uur rijden de elite mannen. De beide wielerwedstrijden tellen opnieuw mee voor de VIRO Criterium Cup Twente. Om 21.15 uur gaat de AV Goor Cityrun by Night van start. Die gaat grotendeels over hetzelfde parcours als de wielerronde, maar kent een extra lus via de Grotestraat en een keerpunt in de Voorstraat.

Klik hier voor alle informatie over de AV Goor Cityrun by Night.