Uitslagen Bovenbergloop

november 26, 2017

Onder barre omstandigheden werd afgelopen zondag de Bovenbergloop gehouden. Deze pittige cross over de Friezenberg en Bovenberg, was de derde van de in totaal 6 lopen van de Twentse Cross Competitie. De 10 km afstand viel ten prooi aan Wouter Doesburg. Hij kwam na iets minder dan 37 minuten over de finish. Snelste dame op die afstand was Claudia Hilboldt. Zij bleef haar concurrenten voor en de finishte in een tijd van 48:06.

Op de 5 km afstand werden, rekening houdend met de omstandigheden en parcours, ook snelle tijden genoteerd. Martijn Oonk, was met een tijd van 18:25 was de snelste man op deze afstand. Patty den Ouden kwam als snelste dame over in de finish in een tijd van 21:13.

Podium plaatsen van onze (AV)Goorse atleten:

  • Michel van der Heide – 10 km  – 2e M40
  • Amanda Slot             – 10 km  – 2e V35 (en overall)
  • Andre Blumink          – 10 km – 3e M50
  • Susan Wouda            – 3.4 km – 2e MJA
  • Niels Haverkate        – 3.4 km – 1e JJB
  • Sanne Haarman       – 1 km     – 3e MPB
  • Lukan Groeneweg    – 1 km     – 2e JPC

Volgende cross in deze competitie is de Wintercross, op 17 december in Eibergen.