AV Goor organiseert schoolatletiektoernooi

september 16, 2017

AV Goor ’75 organiseert, in samenwerking met Hof Actief, ook dit jaar weer een schoolatletiektoernooi voor jonge atleten in de dop. Dit zal op woensdag 27 september gehouden worden voor kinderen uit de groepen 3 t/m 5 van de basisscholen in Goor en de overige kernen van de Hof van Twente. Scholen kunnen meedoen met meerdere groepen. Een groep moet uit vijf tot acht kinderen bestaan. Deelnemers gaan kogelstoten, verspringen, sprinten en vierhonderd meter hardlopen.

Wil je meedoen aan het schoolatletiektoernooi? Dan kun je je met je groep opgeven via miniewouda@gmail.com. Uiterlijk 22 september moet je aanmelding binnen zijn en deelname kost 1 euro. Het schoolatletiektoernooi wordt op 27 september van 15.00 tot 17.00 uur gehouden op het atletiekveld van AV Goor ’75 aan de Lintelerweg in Goor.

Download onze flyer