Wandeltocht – 25 februari

januari 15, 2017

westerflierwegBeste hardlopers,
Zoals in de laatste ledenvergadering is voorgesteld, gaan we eens een wandeltocht organiseren.

Wanneer? Zaterdag 25 februari 2017.

De wandeltocht vindt plaats in de omgeving van Diepenheim en wel via richting Gelselaar naar het landgoed Westerflier en landgoed Huize Diepenheim. Een route van ruim 16 km. Indien dit voor sommige mensen te ver is, kan de route op meerdere plaatsen worden afgesneden richting Diepenheim. We wandelen zoveel mogelijk in één groep. Iedereen mag meewandelen, dus ook niet AV Goor-leden.

Verzamelen om 10.00 uur bij cafetaria Uit de Kunst, Grotestraat 55 in Diepenheim. Eventueel kan hier eerst een kopje koffie of thee worden genuttigd. Na 10 km. komen we langs café De Viersprong. Tweede helft van de middag zijn we weer bij het beginpunt, cafetaria Uit de Kunst. Hier kan een warme hap worden genuttigd, kijk op:

http://cafetariauitdekunst.nl/menukaart

Deze pagina gaat over and menukaart … U kunt onze volledige menukaart online bekijken of downloaden als PDF.

Diegene die met auto’s komen, kunnen het beste parkeren op het Looiersplantsoen (vanaf Goor bij het plein onder de platanen rechts).

Als je mee wilt wandelen, graag even van tevoren aanmelden, uiterlijk zondag 19 februari op email:  hardlopendiepenheim@outlook.com.