Topprestaties Goorse atleten

januari 24, 2016

dianthe-holtenIn de strijd om de eindoverwinning van het Crosscircuit van het Oosten heeft Dianthe Scherphof goede zaken gedaan. Over het moeilijk begaanbare parcours van de Holterberg wist ze met ruime afstand haar concurrenten achter haar te laten en won de 1.5 km race in haar leeftijdscategorie. Met nog 2 wedstrijden te gaan maakt ze nog kans om haar concurrent Esmée Smal uit Hellendoorn voor te blijven in het klassement.
Op de 5 km afstand moest Michel van der Heide alleen Jan Paalman uit Rijssen voor zich laten en kwam als 2e veteraan over de finish.
Goors jeugdtalent Niek Nijman heeft de cross uit Holten aan zich voorbij laten gaan voor het NK Indoor in Apeldoorn. Dat hij zich kan meten met de top van Nederland in zijn leeftijdscategorie blijkt uit zijn prestatie, namelijk een 2e plek op 1000 meter in een tijd van 3:06.
nieknijman-fbk-2015
Niek Nijman (blauwe shirt)