AV Goor succesvol in de Twentse Crosscompetitie

november 14, 2015

michel-bovenberg-1In november start traditiegetrouw een nieuw hardloop-crossseizoen. Hierin mag de Twentse Cross Competitie (TCC) niet ontbreken. De TCC is een competitie over 4 wedstrijden in de regio Twente, waarvan nu de eerste 2 al zijn gelopen. Komende editie is de Bovenbergloop, welke wordt gehouden op zondag 29 november a.s. in het mooie natuurgebied rondom de Bovenberg en de Friezenberg. Organiserende vereniging AV Goor ’75 kent een 4-tal kanshebbers voor de eindzege: De jeugdtalenten Dianthe Scherphof, Thijs en Niek Nijman, en veteraan Michel van der Heide. Zij hebben in de voorgaande 2 wedstrijden al podiumplaatsen behaald.

IMG_1053

Foto720-G4JKONZI

Foto540-RUWO6MOU

 

 


Wil je ook meedoen aan de Bovenbergloop?

Schrijf je dan in via de site www.avgoor.nl.
Inschrijven ter plekke, op de dag zelf, is ook mogelijk tot een half uur voor aanvang. Er kan gekozen worden voor de afstanden 5 km of 10 km. Er zijn kortere afstanden voor de jeugd.

Ook recreatieve lopers kunnen aan deze wedstrijd meedoen!