Jubileumfeest AV Goor ‘75

juni 16, 2015

jubileum-glijbaanOp 1 April 2015 bestond de Atletiek Vereniging Goor’75 40 jaar.  Zaterdag 13 juni werd dit met de leden en hun gezin gevierd op het Sportpark de Horst.  Om half twee druppelde iedereen binnen om deel te nemen  aan de zeskamp voor jong en oud. Na het openingswoord kon men zich uitleven op het atletiekveld.

Er werd veel gelachen  en genoten van het fruit, dat door de  Echte Groenteman Gert Jan Wiemerink was geschonken. Het weer hielp ook  mee. Om vijf uur werd door Gerard Middelhuis, de mede oprichter van AV Goor ’75 en nog steeds een actief lid, het eerst exemplaar van het jubileumboekje in ontvangst genomen. Dit boekje werd mogelijk gemaakt door AH Plaza Guido Brandenbarg. Daarna kon men genieten van een goed verzorgde bbq van Uw slager Frits en Stefan. Ook na deze geslaagde dag kon men zien dat iedereen zich heel goed thuis voelt bij AV Goor ’75. Om acht uur vertrok iedereen moe en voldaan naar huis en kon Hartgerink bouw samen met de jubileumcommissie beginnen met het opruimen. De jubileumcommissie kan terug kijken op een geslaagde dag.
Op naar de 50!

 

 

speech-gerard-middelhuisGerard vertelt nog een paar anekdotes uit het AV Goor verleden