Bovenbergcross – uitslagen en foto’s

maart 8, 2015

Screenshot from 2015-03-08 09:42:21Onder goede omstandigheden werd afgelopen zaterdag de Bovenbergcross gehouden. Deze pittige cross over de Friezenberg en Bovenberg, was de laatste en beslissende loop van het SNS Crosscircuit. De 10 km afstand viel ten prooi aan Koen Vossers (foto). Danny Koppelman was de snelste loper op de 5 km. Beide atleten hadden ruime voorsprong op hun concurrenten.
De snelste dame op de 10 km was Brigit Landewe en Renee van Hoof was winnares op de 5 km afstand.

(AV)Goors succes was er ook te melden. Het jeugdtalent van AV Goor, Niek Nijman, wist al zijn leeftijdsgenoten achter zich te laten, en won de 1.5 km wedstrijd. Vader Rene Nijman is als 3e geeindigd in het klassement mannen 40+, 5 km. Ook Joren Wolthuis uit Goor leverde een prima prestatie. Hij wist de 3e plek te bemachtigen in zijn leeftijdsklasse “Jongens t/m 9 jaar”.
Screenshot from 2015-03-08 11:01:49
Niek Nijman

Bijna 400 lopers vonden hun weg naar de Bovenberg.