Inschrijving crosscircuits geopend

oktober 23, 2014

Het cross seizoen staat weer voor de deur. Daarbij mag de Twentse cross competitie niet ontbreken met op 30 november a.s. onze eigen Bovenbergloop. Schrijf je nu nog (voordelig!) in voor de hele competitie.
Ook is de inschrijving van “Het crosscircuit van het oosten” weer geopend. Klik hier voor meer informatie.

Het totale programma ziet er als volgt uit:

  • Zondag 2 November 2014 – AVH Haaksbergen: Pingelloop
  • Zondag 9 November 2014 – AV Iphitos: Dinkelloop
  • Zondag 30 November 2014 – AV Goor: Bovenbergloop
  • Zondag 7 December 2014 – ASV Eibergen: Wintercross

Om in aanmerking te komen voor het eindklassement moet je tenminste aan 3 van de 4 wedstrijden deelgenomen hebben. Het eindklassement wordt beloond met fraaie bekers. Tevens worden er per wedstrijd dagprijzen uitgereikt. Mocht je agenda het niet toelaten, dan is het uiteraard ook mogelijk om buiten de competitie om aan één van de wedstrijden deel te nemen.