Meld je nu aan voor de nieuwe loopclinic!

augustus 29, 2014

Nieuwe loopclinic AV GoorVanaf woensdag 3 september start AV Goor weer met een nieuwe loopclinic. De trainingen zijn afgestemd op je eigen niveau en je leert hoe je verantwoord én lekker kunt hardlopen.
Aan het einde van de clinic, in december, gaan we met zijn allen naar de Winter Step-One loop. Dit is een 5 km (of 10 km) evenement in de omgeving Borne/Twickel. Aanmelden kan de hele maand september.


Het programma

  • Maandagavond vanaf 18.00 tot 19.00 uur: Duurloop met de groep in het buitengebied van Goor.
  • Woensdagavond vanaf 19.00 tot ongeveer 20.15 uur: Gevarieerde training op ons atletiekveld bestaande uit een uitgebreide warming up, loopscholing en een loopprogramma op intervalbasis. Na afloop gratis thee/koffie
  • In het weekend (om de andere week), een gezamenlijke loop in de omgeving Herikerberg of ander natuurgebied.
  • (Gratis) deelname aan de Bovenbergloop op zondag 30 november
  • (Gratis) deelname aan de Winter Step-One loop op zondag 21 december

Meer informatie

De kosten zijn 35 euro voor de periode tot 1 januari 2015. Hierbij zijn inbegrepen de wedstrijden van de Bovenbergloop en de Winter Step-One loop. Wil je niet meedoen aan de wedstrijden maar gewoon lekker trainen, dan kan dat ook voor een gereduceerd bedrag van 30 euro. Personen die lid zijn of lid worden mogen ook mee doen met de clinic.
De eerste 3 weken zijn kosteloos en vrijblijvend. Instappen kan de hele maand september.

Tevens bieden wij de mogelijkheid om mee te doen aan het programma van Fitclub van Wijnen. Voor meer informatie zie de Facebookpagina. Aan deze optie zijn wel andere kosten verbonden, namelijk een strippenkaart: 8 trainingssessie’s voor 25 euro.


Aanmelden

Vul het onderstaande formulier in of neem contact op met Michel van der Heide (06-43111125)

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]