Uitslagen bovenbergloop

november 24, 2013

Onder goede omstandigheden werd zondag 24 november de Bovenbergloop gehouden. Winnaar van de bovenbergloop op de afstand van 10.4 km was Michiel Snuverink. Van de in totaal 300 deelnemers wist de atleet van MPM Hengelo de trappen van de Friezenberg het snelst te bedwingen en kwam binnen in een tijd van 36:08 min. Op dezelfde afstand was Marlin Snuverink de snelste vrouw. Zij finishte in een tijd van 44:55.
Op de afstand van 5.2 km wist Wouter de Boer zijn concurrenten voor de blijven en kwam binnen in een rappe 16:45 ruim een halve minuut voor Werner Wessels uit Markelo (17:18). Rianne Klein Brinke was de snelste vrouw op de 5.2 km in een tijd van 21:02.

Ook een aantal AV-Goor leden vielen in de prijzen:
Op de afstand van 10.4 km was Michel van de Heide de snelste veteraan (M40) en behaalde Herman ten Hove een 3e plek in zijn leeftijdscategorie (50+).
Andre Blumink wist een 2e plek te behalen op de 5.2 km afstand Mannen 40+ en moest alleen leeftijdsgenoot Guido Gosselink voor zich laten.

En de jeugd van AV-Goor deed ook goede zaken.
Thijs Nijman en Marith Vrugteman werden 1e in hun leeftijdscategorieën, Niek Nijman werd 2e en Britt Oplaat veroverde de 3e plek.

Geslaagde afsluiting Bovenbergclinic
De Bovenbergloop was voor de lopers van de clinic de afsluitende loop. Het merendeel van hen, op een aantal geblesseerden na, stonden ook daadwerkelijk aan start van het pittige parcours van 5.2 km en hebben allen de finish bereikt. Namens AV-Goor proficiat!

Voor de volledige uitslagenlijst zie uitslagen.nl