Run2Day TCC – schrijf je nu nog in voor de hele competitie!

oktober 1, 2013

Het cross seizoen staat weer voor de deur. De Twentse Cross Competitie (TCC) mag hierin niet ontbreken. De Run2Day TCC is een unieke kans om je in de prachtige natuurgebieden van Twente te meten met leeftijdsgenoten. De eerste wedstrijd is de Pingelloop op zondag 3 november gevolgd door de Dinkelloop (10 november) en onze eigen Bovenbergloop (24 november). Met de wintercross in Eibergen wordt op 8 december de competitie afgesloten.

  • Wil je je inschrijven voor de hele competitie, klik dan hier.
  • Klik hier om in te schrijven voor alleen de Bovenbergloop

(Voordelige) voorinschrijving voor de hele competitie is nog mogelijk t/m zondag 27 oktober!

Ga voor meer informatie over de TCC naar www.twentsecrosscompetitie.nl.