Open trainingsavonden

juni 23, 2013

Wil je eens kennismaken met atletiek? Kom dan eens kijken (en doe mee!) bij de open avonden van AV Goor ’75. Van woensdag 12 juni t/m woensdag 3 juli zijn er iedere en woensdag en maandag open avonden. Voor de jeugd zal er dan kennisgemaakt worden gemaakt met diverse atletiekonderdelen, zoals: verspringen, hoogspringen, kogelstoten, speerwerpen, etc.
Voor de senioren wordt er op de woensdagavond looptraining gegeven. Deze looptraining, onder leiding van een diplomeerde training, is bedoeld voor lopers van elk niveau. Het maakt dus niet u of een beginnend recreant bent. Of loopt u al een tijdje, maar wilt u toch wat sneller worden en gaan voor een nieuw PR! Dan bent u hier op het juiste adres.

Voor de extacte trainingstijden, klik hier.

Deelname aan deze open avonden is uiteraard gratis.

Het adres van de atletiekbaan is: sportcomplex De Horst aan de Lintelerweg in Goor. We hopen u te zien op onze open avonden!