Podiumplaatsen AV Goor tijdens Woolderes

maart 17, 2013

De laatste Woolderesloop van het seizoen zit er weer op. Ruim 900 lopers hebben meegedaan aan deze laatste loop, georganiseerd door Atletiekvereniging MPM. Ook een aantal atleten van AV Goor waren weer van de partij, en met succes. Vooral de jeugd wist een aantal prijzen binnen te halen.

In de competitie over 3 wedstrijden, waar de beste 2 resultaten meetellen voor het klassement, was Britt Oplaat was de snelste in haar categorie (t/m 10 jaar). Ze liep vandaag de 1.4 km in een snelle 5.45! Haar zus Milou wist de 3e plaats te bemachtigen in dezelfde categorie. Susan kwam niet actie vandaag maar was al wel verzekerd van een 3e plaats haar categorie V13. Bij de mannen veteranen liep Michel van der Heide de 15 km in 55:51, goed voor een 3e plaats in het klassement.