Vele handen maken licht werk
2014-04-29-11-05-48--749197824We willen met z’n allen dat onze accommodatie er spic en span uitziet. Daarvoor hebben we jullie hulp nodig! Met telkens een paar mensen bij elkaar is het zo klaar.

  • Onderhoud veld (discus, ver-en hoogspringaccommodatie)
  • Schoonmaken kleedkamers en kantine
  • Met enige regelmaat opruimen materiaalhok

Heb je tijd! Geef je dan op bij j.velterop@planet.nl.


Cursussen voor leden
Ga de uitdaging aan. Altijd al trainer willen worden?, ben je sociaal, sportief en heb je leidinggevende capaciteiten, dan is de trainerscursus iets voor jou! Of weet je iemand die geschikt is als atletiektrainer, dan horen we dat graag.
Door een tekort aan juryleden bij de pupillenwedstrijden, vragen we leden en/of ouders zich aan te melden voor een jurycursus. Informatie over de cursussen of voor opgave, kun je terecht bij miniewouda@gmail.com.


Uitslagen
Zowel bij de jeugd als senioren zijn goede prestaties geleverd. Bijvoorbeeld bij de Lochemse bergloop waren onze atleten succesvol. Niek Nijman en Britt Oplaat waren het snelste in hun categorie. Milou werd derde (zie foto samen met Britt). Ook Theo Kosters en Rene Nijman vielen in de prijzen op de Lochemse berg. Bij Engelse mijlenloop waren Britt Oplaat (1e in nieuw parcours record!) en Michel van der Heide (16.1 km in een tijd van 58.57, goed voor een 3e plaats) succesvol. Bertina Kuiper kwam in Haaksbergen als 2e, binnen haar categorie, over de finish in een tijd van 1:19:09.

Klik hier voor de uitslagen van onze AV Goor atleten van de afgelopen 2 maanden.


‘Ik neem je mee’
In het kader van de nationale sportweek, thema ‘ik neem je mee’, mochten de pupillen woensdag 23 april hun maatje meenemen naar de training. De sfeer was gezellig en is zeker voor  herhaling vatbaar. We hopen dan natuurlijk weer op zo’n goede opkomst!


Pupillenwedstrijd
SAM_0747Het is bijna weer zover…

Zaterdag 31 mei van 13.00 tot 15.00 uur. De pupillenwedstrijd op ons eigen atletiekveld. Kom onze kanjers aanmoedigen bij het hardlopen, balwerpen, kogelstoten, ver-en hoogspringen! Hulp bij de organisatie van deze wedstrijd is van harte welkom.


Enschede marathon
Een aantal enthousiaste deelnemers van de clinic hebben, tijdens de marathon van Enschede, hun eerste 5 km wedstrijd gelopen (eigenlijk 5.3 km). Een hele goede prestatie werd neergezet door:
Marije Olijdam (28:22), Mirije Oplaat (29:18), Meriam Burggraaff (29:53), Marianne Jansen – Markelo (31:44), Hetty Leeftink (32:37), Marianne Jansen – Goor (32:48), Rianne Heetebrij (33:06).

Een aantal van de clinic deelnemers vlnr: Marije Olijdam, Hetty Leeftink, Mirije Oplaat, Rianne Heetebrij, Marianne Jansen(Goor)

Astrid Veldman maakte haar debuut op de 10 km (eindtijd 1:00:36).

Femke Hanse waagde zich voor het eerst aan de afstand van 21.1 en deed dit in een mooie tijd van 1:43:13.

Op dezelfde afstand liep Joost Meijers een PR in een tijd van 1:35:01.

Namens AV Goor allen gefeliciteerd!

Astrid Veldman
Femke Hanse
Joost Meijers


Vrijwilligersavond
Een dikke duim voor de vrijwilligers bij AV Goor!
Alle betrokken leden worden uitgenodigd voor de vrijwilligersavond op woensdag 21 mei, natuurlijk met een hapje en drankje!
Nadere informatie volgt.


Verslag/notulen ledenvergadering

Notulen
Notulen afgelopen jaar door omstandigheden niet gemaakt.

 

ALV.
Het bestuur heeft besloten om twee keer per jaar een ALV te houden. In het najaar wordt o.a. de begroting voor het volgende jaar behandeld.

 
Clubblad en nieuwsbrief.
Door de nieuwsbrief verdwijnt het clubblad niet. Alleen de frequentie wordt teruggebracht naar 2x per jaar.
We denken met de nieuwsbrief sneller te kunnen inspringen op actuele gebeurtenissen.

 

Ziekenboeg en sportblessures.
Ronnie Leeftink werd getroffen door een herseninfarct. Hij is voor revalidatie in het Roessingh. Wij wensen hem een voorspoedig herstel.
Roel van Eijk kreeg een longembolie. Gelukkig is hij grotendeels hersteld.
Een aantal van onze atleten kampten of kampen met een sportblessure.
Suzan Wouda had een langdurige blessure. Maar is nu weer op de goede weg.

 
Lees meer


Agenda
Zondag 4 mei de Kastelenloop in Diepenheim. Start 11.00 uur. Kijk op www.kastelenloopdiepenheim.nl.

Zaterdag 10 mei organiseren we een wandeltocht van maximaal 20 km over de Sallandse heuvelrug (vertrektijd 13.00 uur). Geef je voor 5 mei op!
Meer informatie klik hier.

Op 13 en 14 juni  Het jaarlijkse, gezellige atletiekkamp voor de jeugd. Opgave is nog mogelijk. Wie wil helpen, kan zich melden bij miniewouda@gmail.com.

Wil je weten welke wedstrijden hier in de regio worden gehouden klik dan hier.

of wil je weten wie van je clubgenoten er binnenkort jarig is, klik dan hier.