Author Archive for aschwin

Nieuwe wedstrijd AV Goor Cityrun by Night op 1 september

Atletiekvereniging Goor ’75 gaat een nieuwe hardloopwedstrijd organiseren. Op zaterdag 1 september staat de eerste editie van de ‘AV Goor Cityrun by Night’ op het programma. Deze gaat over een afstand van 2 Engelse mijlen, ofwel 3,2 kilometer, waarbij gelopen wordt door het centrum van Goor. De organisatie gaat in combinatie met de Stichting Wielerevenementen Goor, dat voorafgaand aan de loop de Ronde van Goor organiseert.

Vrijdag nieuwe baanwedstrijd AV Goor

Komende vrijdag staat de eerste editie van de Open Baanwedstrijd van AV Goor ’75 op het programma. De wedstrijd waarvan Sportfit & Fysio Van Wijnen hoofdsponsor is telt tevens als clubkampioenschap voor de leden van onze club. Om 19.00 uur begint het programma met de jeugdafstanden. Voor de volwassenen is er de keus uit een 1500 meter en 5000 meter. Inschrijven is ter plekke vanaf 18.00 uur nog mogelijk. Deelname staat open voor iedereen.

Nieuwe hardloopwedstrijd bij AV Goor op vrijdag 6 juli

Op vrijdag 6 juli organiseren wij op Sportpark De Horst een nieuwe hardloopwedstrijd. Een wedstrijd die leuk is voor de wedstrijdlopers, maar ook uitermate geschikt voor instappers. Er zal namelijk gelopen worden op de ovalen grasbaan van de vereniging en iedereen die dat wil kan deelnemen. Om 19.00 uur start de Open Baanwedstrijd. Voor de jeugd van zes t/m zeventien jaar zijn er, in diverse leeftijdsgroepen, vier afstanden. Voor de volwassenen is het mogelijk om deel te nemen aan de 1500 meter en 5000 meter. De wedstrijd telt voor de leden van AV Goor